Woody pillefyr til dig som vil bruge en alternativ energikilde

Går du og overvejer alternative energikilder, så kunne et stokerfyr måske lige være løsningen for dig. Woody pillefyr har igennem den senere år, vundet mere og mere indpas på det danske marked. Og det kommer måske i takt med, at man bliver mere og mere bevidst om, hvad det forbrug af ressourcer har af betydning for miljøet og de ressourcer, som vi bruger på det. Derfor er alternative energikilder også blevet populære, og her kunne et wood pillefyr godt være en rigtig god løsning.

Minimal forunrening og svineri

Førhen har de forskellige woody pillefyr ellers være kendt for, at svine en del på grund af den sod, som kommer ved afbrænding af pillerne. Men sådan er det ikke længere. Der er nemlig arbejdet med pillerne, så de afgiver en minimal mængde sod ved afbrænding. Derfor kan man også sagtens have et scotte pillefyr stående inden for. Førhen var det gerne sådan, at man have dem stående uden for. Men det behøver man altså ikke længere. Og så er det jo også bare meget bedre for miljøet.

Til dig der vil gøre noget godt for miljøet

Er man typen, der går op i miljøet, og gerne vil vælge de rigtige løsninger. Så skulle man helt seriøst overveje et scotte pillefyr. For her får man virkelig meget for pengene. Det er nemlig mange gange billigere at fyre med et scotte pillefyr, sammenlignet med de andre energikilder, man ellers kan benytte sig af. Derfor er det både en miljømæssig god og økonomisk god beslutning, at vælge denne energikilde.

Sådan får du mere information

Har du brug for at vide mere omkring sådan et stokerfyr, så kan du finde alle de informationer, du skal bruge, via linket i denne artikel. Så kommer du nemlig videre til en hjemmeside, hvor du kan læse omkring alle de ting, som er vigtige at vide.