Superlækre produkter til dejlig personlig pleje

Selvforkælelse med spraytan og lækre produkter

For mange kvinder er ansigtscreme en absolut nødvendighed i hverdagen. En favorit for mange er en Tromborg (Kilde / medium). Sådan en ansigtscreme kan forbedre dit ansigts udstråling i så høj grad at andre begynder at misunde din ansigtskulør og spørger hvor din ansigstcreme er fra. Svar bare Tromborg for andre vil også værdsætte denne creme.
Hverdagsluksus er et begreb som man desværre godt komme til at glemme. Det er måske fordi ordet luksus automatisk giver lidt hurtig vejrtrækning og frygt for at blive en bekostelig affære. Men det er slet ikke nødvendigt. Man skal bare vælge at prioritere sine prioriteringer og vælge hvilke elementer som man synes er de vigtigste for ens velbefindende.

Andre måder at prioritere sine ressourcer for skønhed og selvforkælelse er ved at have en naturlig smuk og lækker sommerkulør. Man skal ikke være brun som om man netop havde været fjorten dage på charterferie. Man skal bare lige have vendt det skummetmælkshvide hudfarve til en mere flødefarvet, måske kaffe med meget mælk farve. Hvis man har en smuk kulør er det nemmere at se sund og frisk ud. Man kan nemt komme til at være lidt sløj i sit udseende hvis man er alt for bleg og vinterfarvet. Så derfor er det i virkeligheden en investering i sit humør, hvis man får en spraytan indimellem i hvert fald i vintertid. En spraytan koster ikke alverden, og det er faktisk bedst at underdrive end overdrive, for man skal endelig ikke se unaturligt brun ud i januar. Det handler bare om lige at tilføje lidt ekstra umf til sit udseende og give sig selv den særlige og lækre selvforkælelse som alle i virkeligheden har lyst til at give sig selv. Man skal simpelthen ikke holde sig tilbage, men hellere give sig selv lidt ekstra og så spise rugbrød i en uge.

(Kilde / medium)