Stort udvalg af TIPA emballage

læs mere m paller i denne artikel og bliv klogere på Tipa emballage

Leder du efter paller kan du med fordel vælge Tipa emballage, de har nemlig alle mulige forskellige slags paller – men du kan læse meget mere om dem ved at læse med videre i denne artikel, der beskriver nærmere om hvad TIPA emballage er og hvad du kan bruge deres mange forskellige paller til.

Har du hørt om TIPS emballage før? De sælger en masse paller! de sælger alt lige fra EUR paller, til plast paller og kvartpaller. De har simpelthen alle slags paller – der mangler intet!
Du kan læse meget mere om Tipa emballage ved at klikke dig ind på deres hjemmeside. Deres hjemmeside er meget nem at finde rundt på. Den er virkelig gjort enkelt og brugbar så alle kan bruge den – selv dem uden nogle former for IT kompetencer. Har man nogle spørgsmål skal man blot henvende sig til kundeservice – man finder kontaktformularer inde på hjemmesiden. Det gode ved hjemmesiden er også at der er en beskrivelse under alle de forskellige paller. Så kan du ikke lige huske hvad EUR paller, eller plast paller er, kan du altså læse meget mere om det inde på deres hjemmeside. Nu er der ikke andet for end at klikke dig ind på hjemmesiden og læse meget mere om produktet.

EUR pallerne er alle varmebehandlede mens brugte EUR paller kan fås både med og uden varmebehandling. Om træet er varmebehandlet eller ej, kan især være vigtigt i forhold til eksport af varer. Varmebehandlingen sker for at sikre, at skadedyr og plantesygdomme der kan være i træet, bliver udryddet. Det er ikke altid at eventuelle skadedyr kan ses med det blotte øje, og da det kan få store konsekvenser, for nogle landes økosystem, hvis træet indeholder skadedyr eller plantesygdomme, er der derfor strenge krav til varmebehandlingen, ved eksport til nogle lande.