Sommer året rundt

Hvem elsker ikke de lange grill aftener på terrassen. Det er i hvert fald noget, som vi i min familien gør rigtig meget om sommeren. Men da vi jo som alle godt ved, bor i et land, hvor der ikke er særlig meget sommer at rutte med, er det oftest nærmere undtagelsen end reglen, at det kan lade sig gøre. Derfor er min far nu begyndt at snakke om, at han vil have en terrassevarmer. Han har nemlig snakket med vores nabo, som har fået en terrassevarmer, og han havde bare anbefalet det på det kraftigste til min far. Så nu er han helt hooked på sådan en terrassevarmer. Den som min fars nabo havde købt er en der kører på el varme. Min far er dog mere til en af dem, som kører på infrarød varme. Selv ved jeg ikke lige hvad forskellen er.

En god gave

Og nu er det jo jul, og så ønsker min far sig en infrarød terrassevarmer på juletilbud. Og det har min mor og jeg jo så besluttet, at han skal have. Men vi ved jo som sagt ikke forskellen på el varme og infrarød varme. Det eneste vi ved er jo så, at det ikke skal være en på el varme. Derfor har vi også allieret os med en hjemmeside, hvor vi kan få den vi skal have. Der har de også været behjælpelige med at finde den rigtige størrelse til vores terrasse, sådan så den ikke kom til at virke for stor eller noget. Jeg håber virkelig, at min far bliver glad for den. Jeg tror i hvert fald ikke, at han regner med, at det er noget, som min mor og jeg vil give ham. Jeg skal da være ærlig at sige, at jeg også glæder mig lidt til at se hans ansigtsudtryk, når han åbner den.