Skole for begyndere

Jeg har altid gerne ville lære en masse om IT, computere og alt det der. Men det har bare aldrig været en mulighed for mig, men det er slut nu. Jeg har endelig fundet et sted, hvor man kan komme på afstenskole og lære alt omkring webhosting, hosting og it outsourcing. Jeg har allerede ringet derhen, og fortalt dem at jeg er meget interresseret i at gå på deres aftenskole. De sagde at jeg var rigtig heldig, da det var den sidste plads der var på holdet. Så hvis jeg var klar, så var det bare med at komme afsted med det samme. Det viste sig så, at første undervisning skete selv samme aften jeg ringede hen til dem. Så det var bare at få pakket tingene, og så komme afsted så jeg kan få en masse viden om webhosting, hosting og it outsourcing. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.

Lærerig dag

Jeg var kun lige kommet derhen, da undervisningen gik i gang. Vi startede ud med, lige at lære hinanden lidt at kende. Dette havde jeg det helt fint med, da jeg ikke kender nogen der og gerne vil lære nogen at kende. Så vi gik i gang med navneleg, og et par andre lege som skulle hjælpe os at lære de andre og kende. Efter undervisningen følte jeg, at jeg allerede havde et godt kendskab til både webhosting og it outsourcing. Det med hosting kommer senere i forløbet, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med det. Det bedste ved det hele er, at jeg allerede nu har fået en masse nye venner. Vi har aftalt, at hver gang vi kommer så skal vi sidde i gruppe sammen, så vi kan hjælpe hinanden hvis det skulle være nødvendigt.