Rejseforsikringen dækker mere end det blå kort

Rejseforsikringen dækker mere end det blå kort

Skal du ud og rejse og ender med at komme til skade eller bliver syg, kan du risikere at du selv skal betale for dine lægeregninger, også selvom du har dit blå sygesikringsbevis med.
Derfor er det altid en god idé at tegne en rejseforsikring, som kan supplere det blå kort. Har du brug for speciel hjemtransport på grund af en skade, vil dette heller ikke blive dækket af det blå kort. Det er kun en rejseforsikring, som dækker denne type udgifter.

Rejser du ikke så ofte, kan du sagtens nøjes med en enkeltrejseforsikring. Denne rejseforsikring dækker både i Danmark og Europa eller hele verden, og kan tilpasses dine behov. Du kan vælge mellem tre forskellige policetyper: Guld, Sølv eller Bronze. Du kan tegne forsikringen så den kun dækker dig eller som par, familie eller gruppe. Læs mere her om rejseforsikring – Allianz.

Rejser du lidt oftere end en enkelt gang om året, kan du tegne en årsrejseforsikring. Årsrejseforsikringer er den ideele løsning hvis du rejser ofte. Med årsrejseforsikringen kan du også vælge hvilken dækningsgrad du ønsker, og som passer netop til dit rejsebehov. Ved en guld årsrejseforsikring får du udover ubegrænset hjælp til nødudgifter ved sygdom til lægehjælp og hjemtransport, får du også dækket store dele ved mistet personlige ejendele, personulykke, forsinket rejse og meget mere.

Du kan også vælge andre nyttige rejseforsikringer såsom afbestillingsforsikring og rejseforsikring til skiferien. Afbestillingsforsikringen kan tegnes for dig alene eller for en gruppe. Det er surt at skulle aflyse en ferie, og så miste en stor sum penge på de flybilletter som ikke kan refunderes eller en ferie, som allerede er forudbetalt. Derfor er afbestillingsforsikringen rigtig nyttig og godt betalt uanset hvad. Tager du en skirejseforsikring, dækker den alt fra mistet skiudstyr til redning i bjergene og hjemtransport.

Find mere på