Online lejetøjsbutik for børn i alle aldre

Online legetøjsbutik for børn og unge

Netgiraffen.dk er en online legetøjsbutik, som har et bredt sortiement med over 3500 forskellige produkter, inden for legetøj, ting til skolen, børneværelset eller baby udstyr. Der kan findes noget til børn i alle aldre, helt fra de små som ønsker sig dukker og Lego, til de lidt ældre der hellere vil spille computerspil.
Så står du og mangler ideer til julegaver så, er netgiraffen.dk er godt sted at starte.

Ny gåvogn

Netgiraffen tilbyder nu en masse forskellige gåvogne, som kan være med til at få dit barn op og lærer at gå. Der er både gåvogne til drenge og piger. Ideen med en gåvogn er, at skabe en lyst til at komme op og gå og samtidig støtte barnet på deres første usikre skridt. Med en gåvogn får dit barn mange gode og sjove oplevelser, og en nemmere start på at lærer at gå.
Hos netgiraffen er der lagt vægt på kvaliteten og design, så man med sikkerhed får en flot og funktionsdygtig gåvogn. Gåvognen findes også som en gåbil, der med sikkerhed vil være et hit, hos en dreng der gerne vil med på farten. En gåbil er især kendt fra den klassiske røde motorcykel med gummihjul fra Dantoy.
gåvogn

Til dem der ønsker fart over feltet

Løbehjul og rulleskøjter har og er stadig et hit hos de unge. Hos netgiraffen er der et stort udvalg af løbehjul med mange forskellige farver og modeller at vælge imellem. Er man på udkig efter inliners rulleskøjter så er der også mulighed for at finde dette både til drenge og piger.

Læs mere

Tøjdyr og legetøj til de helt små

Tøjdyr er en klassiker og hos netgiraffen findes der er bredt udvalg af tøjdyr. Der findes både kendte tøjdyr fra kendte tejnefilm, så som Olaf fra Disney’s Frozen og Peter Plys.

Er man på udgik efter noget til de helt små, som elsker at lege bondegård, så er der også mulighed for at finde noget til dem.

Netgiraffen.dk sælger produkter af god kvalitet, fra mange kendte legetøjsproducenter så som Lego, Fisher-Price, Megcos, Brio, Barbie. Så tag et kig forbi netgiraffen.dk.