Mobilhegn.dk hegn og afskærmning til alle formål

Link Uanset om du skal bruge byggehegn eller stål hegn, står Mobilhegn.dk klar til at hjælpe med alskens opgaver indenfor indhegning, adgangsdøre, afgrænsning og reklamespots. Det er praktisk talt kun kundens fantasi, som sætter grænser!

Mobilhegn.dk tilbyder

Hvadenten man som kunde har brug for en adgangsbegrænsning af publikum, eksempelvis til koncerter, cykelløb eller andre sportsevents, eller man har brug for en sikker adgangsdør på et sted, som ikke er bemandet 24/7, kan Mobilhegn.dk være behjælpelig til enhver af disse opgaver. Intet er for stort, og intet er for småt. Mobilhegn.dk går også gerne i en direkte dialog med eksempelvis arkitekter, således at enhver byggeopgave kan udføres med tilfredsstillende resultat overfor kunden og de ønsker, denne måtte have. Mobilhegn.dk har en imponerende referenceliste af tidligere kunder, som bl.a tæller en større supermarkedskæde, et af Danmarks største entreprenører, et stort sikkerhedsfirma og mange mange andre kunder, som tilsammen udgør et imponerende kundeklientel, som vidner om kompentence og service.

Mobilhegn.dk sørger for kompetent og hurtig aktion. Bestiller man som kunde inden klokken 12:00 den pågældende dag, starter Mobilhegn.dk allerede på opgaven samme dag, som bestillingen er lagt. Aflægges der bestillinger senere end klokken 12:00 den pågældende dag, er Mobilhegn.dk startet på opgaven senest klokken 8:00 dagen efter. Det er altså hurtig reaktion, og dette må siges at være en ekstra god service for kunderne hos Mobilhegn.dk

Uanset om man som kunde har brug for afskærmning, eller man har brug for sikkerhedsafskærming på byggepladser, kan Mobilhegn.dk være behjælpelig med både stål hegn og byggehegn. Mobilhegn.dk er førende indenfor sit felt og tilbyder desuden Danmarks billigste mobilhegn – med garanti!