Lækker mad fra Kokkekompagniet.dk

Kokkekompagniet.dk er stedet at gå hen online, hvis man skal bestille mad ude fra. Uanset om det er til konfirmation, barnedåb, bryllup eller en anden form for begivenhed, der kræver lækker mad til sig selv og sine gæster, så er https://www.kokkekompagniet.dk/ leveringsdygtig i mad hertil. Menukortet tæller et sandt overflødighedshorn af alt lige fra buffeter til tapas, sandwich såvel som 2- og 3-retters menuer.

Hvis vi prøver at dykke lidt ned i de mange buffeter, som Kokkekompagniet tilbyder sine kunder, så kan man eksempelvis vælge en lækker sommerbuffet. Buffeten består af en masse lækre retter, som er tilpasset årstidens grønsager og retter, således at det er lette retter, der ikke er for tungt og for voldsomt til en lun eller sågar hed sommerdag eller sommeraften, hvor man mødes med mennesker man holder af og deler et lækkert måltid.

Da efteråret inden længe står for døren, kan man med rette også kigge nærmere på Kokkekompagniets buffet med samme navn. Efterårsbuffeten rummer et varieret udvalg af rustikke lækkerier, der passer perfekt sammen med mørke og korte dage, hygge indendørs med stearinlys og smukke efterårsfarver udenfor.

Kokkekompagniet er naturligvis også leveringsdygtig i maden til årets julefrokoster, så uanset om man holder julefrokost privat, eller om der er tale om årets firmajulefrokost, kan man med rette tage et kig på, hvad Kokkekompagniet disker op med i sin julefrokostbuffet. Menuen er dels sammensat af det traditionelle danske julefrokost bord, men lækkert akkompagneret af nytænkte kombinationer, der er tro mod julens traditionelle smagsnuancer.

Udover de mange buffeter tilbyder www.kokkekompagniet.dk også en frokostordning til virksomhederne. Med en frokostordning kommer www.kokkekompagniet.dk ud til virksomheder med maden, hvor der er lagt vægt på friske råvarer og sund mand, så medarbejderne får energi til at udføre dagens arbejde. Mere energi giver også mere arbejdsglæde. En virksomhed med minimum 15 medarbejdere, kan benytte sig af Kokkekompagniets frokostordning.