Har du knivskarpt signal på dit TV?

Vi kender det vist allesammen – billedet er nogle gange lidt sløret, signalet halter eller stopper helt. Der er ingen, der har lyst til at TV-signalet bliver forstyrret eller helt afbrudt, når man endelig har sat sig for at se en god udsendelse. Så er spørgsmålet bare, hvordan man undgår det! En måde i hvert fald at sikre sig de bedste forudsætninger er at hyre nogle af de bedste på området til at lave det bedste tekniske setup. Der er mange ting, der kan gå galt, hvis ens tekniske udstyr er af ældre dato, man selv har installeret det eller det er sat forkert op. Vestpas har cirka 50 års erfaring med parabol, antenne og kabel-TV og kan optimere dit signal til en billig pris.

Overlad det hårde arbejde til eksperterne

Du kan prøve selv at lave arbejdet, trække ledninger, koble tingene sammen, installere kanaler og finjustere dem. Du har sikkert prøvet at tage tingene i egen hånd mange gange før i forbindelse med forskellige gør-det-selv-projekter. Og ofte ender det med frustration over, at man så har brugt en eftermiddag, en dag eller endda flere på noget, man troede ville tage kort tid. Hvis du så hører, at du kunne have sparet dig for besværet for 400 kroner, så kan det være, at du næste gang vælger at ringe til Vestpas. Nogle gange skal man overlade det til eksperterne – og det er de!

Få parabol i alle rum til 900,-

Ja, du læste rigtigt. Det er dejligt ikke kun at være begrænset til ét rum, når det drejer sig om, hvor man kan se fjernsyn. Børnene vil jo også på et tidspunkt kunne trække sig tilbage til deres værelser og se fjernsyn.

Vestpas begrænser sig ikke kun til justering og parabol. De er autoriseret til salg og installation af Canal Digital, Viasat, Boxer, og Kabel TV og kan tage sig af antenne-TV, fællesantenne ligesom de også leverer internetinstallation og overvågningsløsninger.