God gammeldags barbering er supermoderne og populært

Bløde kinder, ingen skægstuppe og en flot kæbe, med godt barbergrej

Det er i hvert fald skal man anvende kvalitetsudstyr, for ens glatte ansigt er tit det førstehåndsindtryk som man jo giver til verden. Derfor skal man jo gøre sig nogle overvejelser om hvad man signalerer eller hvad man jo ønsker sig at signalerer. Man skal jo ikke føle sig klædt ud, man skal føle sig tilpas og naturlig.
Mænd gør det hver eneste dag. De barberer sig jo i ansigtet, på overlæben, på hagen og nogle også lidt ned ad halsen. Mange bruger en barberskraber, et barbersæt eller andet barbergrej. En god Barberskraberkan man jo købe en masse kvalitetsudstyr netop inden for netop dette emne, og man kan jo få nogle rigtig fede ting, herunder en god barberskraber, barbergrej og et godt barbersæt. Men det er jo ikke alle det klæder at være glatbarberet. Mange har jo faktisk gavn af at have en lille smule skægvækst i ansigtet. Nogle mænd har jo tendens til at ligne forvoksne drenge, og de er jo lidt mere mandige at se på hvis de jo får lidt skæg. Men det er jo vigtigt stadig at trimme sin skægvækst så man jo i det mindste ser velpoleret ud. Man skal bare ikke være alt for præcis i sin barbering. Der må jo godt være en lille smule asymmetri, så det jo ikke ser kunstigt ud. I virkeligheden drejer det sig jo om at man skal se naturlig ud i sit ansigt. Man skal ikke få fipskæg hvis man ikke ligner en der kan bærer et fipskæg. En dårlig kombination er bare komplet skaldet og meget stort fuldskæg. Et lille overskæg og kinder med hår kan jo nok anbefales.

En god barberskraber er afgørende for at få et godt resultat efter en barbering. Mange glemmer dog lige at vaske sig med iskoldt vand efterfølgende, og koldt vand skulle eftersigende lukke hårsækkene og forsinket fremvæksten af nyt hår med et par timer. Huden kommer også til at se ekstra frisk og strålende ud.