Glæd dig over nemmere regnskab

Mangler du overblik over tabte og vundne fodboldkampe eller et pointsystem? Måske har du ikke helt styr på hvor mange gymnaster der går på de forkellige hold og hvem der egentlig har betalt. Hvad med leje af fodboldbaner eller haller? Hvor meget er der egentlig i kassen til udstyr til næste sæson?

Du mangler da vist et foreningsregnskab. Det er slet ikke så svært! Du behøver slet ikke at lave dit eget regnskabssystem med pen og papir. Det er meget nemmere at finde et online regnskabsprogram og smide sine tal derind. Få styr på det hele allerede ved tilmelding, om det så er fodbold, gymnastik eller hvis du i foredragsforeningen ikke helt kan finde ud af om sidste års tilmeldinger kan dække for dette års foredrag. Med et foreningsregnskab bliver det nemmere at se sig ud af hvad der er råd til. Om man eventuelt har brug for at hæve priserne eller kan slå en 20’er af et par steder.
Hvorfor ikke et online regnskabsprogram så du kan fremvise det til møder uden at skulle slæbe din egen computer med. Bare åben siden og log ind. Hvis du en dag er forhindret i at være med kan en anden endda logge ind ved brug af et online regnskabsprogram i modsætning til brug af et håndskrevet regnskabssystem.

Det gør med andre ord det hele meget nemmere hvis man har et godt og overskueligt foreningsregnskab.
I stedet for hele tiden at koncentrere sig om penge og regnskab kan man koncentrere sig om foreningen mere socialt og finde ud af hvilke mål man skal sætte for holdene og om alle instruktører og trænere trives på holdene og med hinanden. Du får tid til at planlægge foredrag, fællesspisninger, aktivitetsdage eller opvisninger eller kampe. Du kan endda få ryddet op i det gamle redskabsskur og smidt de gamle springbræt til skrot! Hvis det lyder godt så få styr på det Foreningsregnskab!