Gadekunsten er nået væk fra gaden

Gadekunsten er nået væk fra gaden og ind i stuerne

Er man på bytur i hvilken som helst bare lidt større by, vil man hurtigt se at der er streetart rundt omkring. Det kan være i form af graffiti, stickers eller andet grafisk/visuelt rundt på byens vægge og pæle. Det er nu muligt at få det med hjem i stuen. Heldigvis behøver man ikke få graffiti op på væggen, men man kan få abstrakte malerier eller streetart på lærreder og dermed nemt hænge det op derhjemme.

Er der en gadekunstner i dig

Kunne du tænke dig at komme i gang med at male nogle abstrakte malerier eller noget andet lækkert med inspiration i streetart, så kan du købe inspirations billeder på her, køb malerier streetart.

Tag gaden med hjem

Det er meget moderne for tiden med en stil der er meget rå eller rustik. Og her passer et fedt streetart maleri ofte meget godt ind. Og kunst er meget individuelt, man kan få nogle vildt fede og billige malerier inde på oilart.dk . Man skal ikke lade sig skræmme af at det kan være billige malerier. De kan sagtens stadig være super lækre og passe lige ind i din stil. Derfor kan kunst være lidt svær at finde rundt i. For hvad er det der går at der findes dyrer malerier og billige malerier. Hvorfor kan priserne svinge så meget, det er et godt spørgsmål. Ofte handler det ikke om motivet eller stilen, men mere om kunstnerens navn og maleteknik. Hvis det er en kunstner med et stort og kendt navn, som var en forgangsmand indenfor en speciel maleteknik, så er hans/hendes malerier nok rimelige dyrer, selvom du måske ikke synes det er den fedeste stil. Det er dog et nyt fænomen, hvor det er blevet populært ikke at oplyse hvem man er som kunstner, så disses billeder og malerier bliver vist anonymt. På den måde bliver pris sat efter hvor stor efterspørgslen er på det.