Forkæl dit kæledyr

Alt til kæledyrene finder man hos www.hookedforpets.dk Uanset om man skal forkæle sin hund, sin kat eller sågar sin hest eller sine høns, ja så finder man et alsidigt udvalg.

Alt til kældedyrene har som sagt et bredt sortiment til de menneskenes bedste venner; både de firbenede og dem med næb. Udover at de har et, skal man kalde det, almindeligt udvalg af eksempelvis seler, vand- og madskåle, dækner med videre, findes også nogle spøjse ting i varesortimentet som eksempelvis solbriller til hunde, muligheden for en fotosession af og med sit kæledyr, hundetøj og meget meget mere.

Selvom der findes de meste alsidige udvalg til henholdsvis hunde og katte, finder man også masser af nyttige ting til både fulgle, høns og hesten.

Udover webshoppen har www.hooked4pets.dk også tilknyttet en blog, hvor man kan læse om eksempelvis nye produkter til dyrene, læse om rabatter, finde gode artikler og meget andet, som kan være interessant for en dyreven.
Der findes også et stort galleri af både heste og hunde, og der er opdelt i kategorier, så man kan finde lige præcis de billeder, man finder interessante i forhold til en given kategori.

Hos www.hooked4pets.dk er medarbejderne klar til at hjælpe, når en kunde henvender sig, uanset om det er via mail eller på telefonen. Man er meget velkommen til at ringe til butikken indenfor åbningstid, og her vil kaldet blive besvaret af første ledige medarbejder. De gør dog opmærksom på, at fodring, ja det ord bruges faktisk, foregår mellem 12:00 og 12:30, så der vil eventuelle opkald ikke blive besvaret. Vil man hellere rette skriftlig henvendelse til butikken og de dytige medarbejdere, kan man, via www.hooked4pets.dk udfylde den kontaktformular, man finder inde på siden. Herefter vil man blive kontaktet indenfor 24 timer, hvilket må siges at være lynhurtig respons.