Fødselsdagsgave til niece

Min niece har fødselsdag i næste uge, og derfor er jeg gået i gang med at kigge på fødselsdagsgave til hende. Jeg kan huske, at dengang hun var lille, gik jeg helt amok med babylegetøj. Jeg synes bare, at man kan få så meget sødt babylegetøj, og derfor kom jeg tit til at købe meget mere, end hun egentlig skulle have. Men nu er hun jo ved at være en stor pige, og derfor skal hun ikke have babylegetøj mere. Derfor er jeg gået i gang med at kigge på noget forskelligt trælegetøj. Jeg kan rigtig godt lide trælegetøj, da jeg synes, det ofte er meget bedre kvalitet sammenlignet med andet. Og så er der heller ikke alle der der skadelige ting i, som børn og andre ikke kan tåle, og som i værste tilfælde kan give allergi eller andre ubehagelige sygdomme.

Pigeting

Men jeg har også været i gang med at kigge på et legekøkken. Jeg kan huske, at jeg selv havde et legekøkken dengang jeg var en lille pige. Og det var uden tvivl noget af mit yndlingslegetøj. Jeg brugte rigtig mange timer på det, og lavede mad hver dag både til mine forældre og til mine ældre søskende. Derfor tænker jeg også, at hun måske kunne blive lige så glad, for sådan et. Det kunne jeg håbe på i hvert fald. En anden mulighed er også den klassiske dukke og dukkemøbler. Hun er jo selvfølgelig en rigtig pige, og derfor har hun også det naturlige modergen, som de får i den alder. Og da hun lige er i prinsessealderen, ville dukkemøbler i lyserøde farver, uden tvivl være et sikkert hit. Jeg har endnu ikke besluttet mig.