Flotte overdækninger der holder

En terrasse med en smuk og funktionel overdækning kan forlænge sommeren og være til glæde i en stor del af året.
Leder du efter modulopbyggede overdækninger, så har bases.dk løsningen for dig, så du kan få mest muligt ud af din terrasse med en smuk terrasseoverdækning.

Med Bases overdækninger, får du en smuk og solid langtidsholdbar løsning, med et minimum af vedligeholdelse.

Størstedelen af konstruktionen er udført i højkvalitets aluminium, men der er bestemt mulighed for at tilvælge materialer, alt efter smag og behov. Materialevalget gør, at du skal bruge minimal arbejdsindsats for at vedligeholde overdækninger fra Bases.

Bases har stort fokus på, at funktionaliteten skal gå op i en større helhed med et flot og stilfuldt design. Du kan derfor regne med et kvalitetsprodukt, der er 100 % gennemtænkt og gennemtestet.

Cykelskure og carporte

En carport skal løse dine individuelle behov og ønsker til overdækning af bil, campingvogn eller motorcykel, samt opbevaring af for eksempel cykler, haveredskaber m.m. Derfor fås BASES overdækninger i forskellige varianter og designs. Alle vores overdækninger er udført i højkvalitets aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse.


Uanset hvilken du søger, og i sidste ende vælger, kan du være sikker på at der er fokus på både designet og brugbarheden. BASES ønsker at du og din familie får den bedste løsning der matcher jeres behov, og det gør de i samarbejde med dig. En terrasse og overdækning skal holde i mange år, og være til glæde og gavn, og derfor er det selvfølgelig vigtigt den fungerer optimalt for jer, og er en fryd for øjet at kigge på.

Kig forbi Bases hjemmeside, og se hvilke løsninger de kan tilbyde. Der er helt sikkert en løsning for dig, hvad end du er privatperson eller virksomhed.