Fagligt boost

Da jeg mistede mit job i marketing afdelingen i en stor virksomhed, faldt min verdne på mange måder sammen. Jeg havde svært ved at få hverdagen til at give mening mere, da mit job på mange måder havde været mit liv. Efter nogen tid i en mental bakkedal besluttede jeg dog at se afskedigelsen som en udfordring, og en mulighed for at lære nye ting om mig selv og mit fag. Fra en tidligere kollega havde jeg hørt godt om de mange kurser for ledige, der findes rundt omkring, og jeg besluttede at lede efter specifikke kurser som f.eks. et indesign kursus.

Jackpot!

Jeg fandt to kurser indenfor en rimelig afstand, der begge havde relation til mit tidligere arbejdsområde, men som samtidig gav mig helt nye kompetencer. Jeg fandt for det første et WordPress kursus, der kørte to dage om ugen, og siden WordPress er utrolig udbredt inden for markedsføring, virkede et WordPress kursus som et godt sted at starte.

Jeg opdagede desuden et photoshop kursus til gode priser, men da jeg ikke er så hurtigt opfattende når det kommer til teknik og computerprogrammer, besluttede jeg at starte med et indesign kursus. Jeg tænkte, at det indesign kursus jeg havde valgt, senere ville kunne udbygges med viden om Photoshop.

Jeg er virkelig blevet positivt overrasket over den brede vifte af tilbud indenfor kurser til ledige der findes, og hvor overkommeligt prisniveauet er. Når man er ledig, har man jo ikke alverdens finanser at gøre godt med, så det er meget rart at kurserne ikke slår bunden helt ud af privatøkonomien.