Få hjælp når sorgen er størst

Sorg er en normal reaktion på at miste. Når én, vi elsker, dør, starter en sorgproces som reaktion på tabet. Vores krop og psyke går i gang med at forstå og tilpasse sig, at vi har mistet noget. Vi er blevet rystede, måske sønderlemmende ulykkelige, og vi går derfor i gang med at arbejde med at forstå, hvordan livet har forandret sig og med at holde en mental balance i de følelsesmæssige reaktioner, der følger efter tabet.

Hvad er sorg?

Sorg er den fysiske og psykiske reaktion på tab. Reaktionen er kompleks med en lang række følelsesmæssige, tankemæssige, sociale og fysiologiske symptomer Tiden lige efter dødsfaldet er ubeskriveligt svær. Et kæmpe tab, stort tomrum, ingen energi, mange tårer og en følelse af, at det bare ikke kan være sandt. Man har svært ved at forstå at det virkelig er sket.

Din lokale bedemand i Hvidovre

Sorg er kendetegnet ved en lang række typiske reaktioner og følelser. Det er individuelt, hvordan sorgen kommer til udtryk hos den enkelte sørgende. Det udtryk, sorgen får, skal ses i sammenhæng med, hvem man har mistet og de udfordringer, tabet fremkalder. Det har også indflydelsen på vores sorgproces, hvilken livssituation, man står i, og de personlige ressourcer, man har til rådighed.

For nogle bliver sorgen meget intens og kan betyde, at man oplever ikke at kunne fungere psykisk, kognitivt og socialt umiddelbart efter tabet, for andre er varigheden og intensiteten af sorgen mere begrænset.


.

Står du og har brug for en professionel bedemand der kan hjælpe dig i forbindelse med en begravelse, så kontakt Den Fri Bedemand. Den Fri bedemand består af 2 bedemænd med mere end 20 års erfaring på området. Den Fri bedemand har gennem årene samarbejdet med andre bedemænd, for at sikre kunderne den bedst mulige service.

Det er ikke så ofte man kommer i kontakt med døden, så Den Fri Bedemand sørger for at vejlede og råde omkring dødsfaldet, så du som kunde får den bedste kvalitet i oplevelsen.

Den Fri Bedemand ønsker ikke at være blandt de billigste bedemænd. Efter deres mening er kvaliteten og servicen derefter. Hvis du vil have en ordentlig oplevelse koster det selvfølgelig penge. Omvendt er de heller ikke blandt de dyreste bedemænd.

Når du vælger Den Fri Bedemand til jobbet, så følger de sagen helt til dørs. De sørger for, at alt hvad de har lovet dig bliver løst på bedste vis. Alle ønsker du eller afdøde har haft bliver opfyldt inden for rammerne af aftalen.

Den Fri Bedemand giver dig en god og sober oplevelse og hjælp i hele deres område ? bedemand Hvidovre, ja fra Nordsjælland til Storkøbenhavn, og Roskilde området..