Et dashcam fortæller altid sandheden

Hvis man har set LIVE videooptagelser af trafikulykker eller nær-ulykker på internettet, så er de højst sandsynligt filmet med at dash cam. Det er naturligvis nervepirrende og til tider også underholdende at se sådanne optagelser, men et dashcam kan bruges til meget mere end blot at filme utrolige eller vilde oplevelser på motorvejen for underholdningens skyld.

Et dashboard camera kan sikre at sandheden kommer frem, skulle man være så uheldig at være indblandet i en trafikulykke. Selvom man kører forsvarligt og efter færdselsreglerne, kan man ikke vide sig sikker på, at ens medtrafikanter gør det samme. Er man indblandet i en trafikulykke, vil det i mange tilfælde være svært, at bevise hvem der bærer hovedansvaret for at ulykken skete. Mange billister mener sikkert selv at de kører efter forholdene og færdselsreglerne det meste af tiden, så i de splitsekunder det tager at forårsage en ulykke, kan man måske ikke altid selv se, at man bærer ansvaret for ulykken. I de værste tilfælde kan det endda være, at den ansvarlige bevidst forsøger at løbe fra sit ansvar, ved at nægte sig skyldig. Er der ingen vidner til ulykken, og er de tekniske beviser ikke klare, vil det være problematisk, at placere skylden hos den ene eller den anden part.

I sådanne tilfælde vil et dashcam kunne gøre hele forskellen. Med et dash cam installeret i sin bil, er man sikret imod uventede situationer på vejene. Skulle en anden bilist køre ud foran ens bil eller noget lignende, vil et dashboard camera opfange hvert sekund af episoden, og optagelserne herfra vil kunne bruges i en eventuel efterfølgende forsikringssag eller retssag. Man er dermed sikret, at sandheden kommer frem.

Hos https://dashcamone.dk/ fører de et stort udvalg af dashcams af høj kvalitet og til ethvert behov for et dashboard camera.