Er du på udkig efter en tandlæge?

Ikke alle er glade for at tage til tandlæge. Men man ved, at tænderne skal tjekkes igennem og behandles regelmæssigt, hvis man gerne vil have sunde og flotte tænder. Men det er ikke altid nemt at vælge tandlæge. Der findes mange tandlæger, og hvilken man skal vælge, kommer an på, hvad man søger i en tandlæge.

Rikke Hartlev, Tandlæge i Lyngby

Hvis man er på udkig efter en tandlæge i Lyngby, som går op i at patienter skal føle sig trygge i klinikken, så skulle man besøge tandklinikken Rikke Hartlev. Ikke alle tandlæger går op i, at ens patienter skal føle sig trygge i klinikken. Desværre er det nogle tandlæger, som bare vil have deres arbejde gjort, og så er de nærmest ligeglade med om patienten evt. har tandlægeskræk. Men hos tandklinikken Rikke Hartlev går personalet meget op i at alle patienter føle sig trygge, når de besøger klinikken. Der bliver altid lavet en individuel behandlingsplan, fordi patienter er forskellige og har forskellige problemstillinger. Tandlægen i denne tandklinik ‘guider’ patienten igennem hele behandlingen, hvilket betyder, at patienten får hele arbejdsgangen forklaret grundigt, så patienten ved, hvad der kommer til at foregå. Dette er særligt vigtigt, hvis man har tandlægeskræk.

Få tandbehandling af fagligt kompetente personale

For at yde den bedste tandbehandling er personalet altid opdateret med de nyeste behandlingsmetoder. Personalet bliver derfor ajourført ved løbende kurser. Derved sikrer man, at der bliver brugt de nyeste (og bedste) behandlingsmetoder og materialer. På den måde kan man som patient være sikker på, at man får den bedste tandbehandling. Det er vigtigt, at man går op i at have sunde tænder, og derfor skal de også have den bedste pleje. Hvis man vil læse mere om de forskellige tandbehandlinger som tandklinikken Rikke Hartlev udfører, kan man læse mere om det her: www.rikkehartlev.dk