En tur på afvænning

Mine venner synes nu, at jeg har røget i alt for lang tid. Så det har besluttet, at jeg skal på en lille afvænning. Jeg synes nu selv ikke, at det er så galt. Men man skal aldrig sige aldrig, og jeg kunne da måske også godt bruge en gang afvænning. Vi kan vist alle blive enige om, at det ikke er det mest sundeste i verden at ryge. Derfor er jeg gået med til det, hvis de kan finde en måde at afvænne min uheldige vane. Jeg har dog selv prøvet et par gange førhen, og ingen af gangene har det hjulpet. Det væreste ved det hele er, at jeg faktisk bruger flere og flere penge på det. Så det kan faktisk godt være, at en afvænning ville være på sin plads. Jeg har heller ikke planer om, at dø i en tidlig alder. Så nu må vi se hvad mine venner finder på.

En smart opfindelse

Mine venner har købt en e cigaret til mig. Jeg har aldrig prøvet en e cigaret før, så det bliver helt nyt for mig sådan en e cigaret. Mine venner mener, at sådan en el smøg vil kunne hjælpe mig at stoppe rygetrængen. En el smøg skulle indeholde nikotin, men i mindre doser. Det bedste ved den el smøg jeg har fået er, at man kan skifte imellem forskellige smagsvarianter. Jeg har aldrig selv tænkt over, at prøve sådan en elektrisk cigaret, men nu gør jeg forsøget da jeg rigtig gerne vil vænne mig af med at ryge rigtige cigaretter. En anden fed ting ved min elektrisk cigaret er, at den lyser når man ryger på den. Det er måske slet ikke så dumt, med sådan en EL SMOKE. Jeg glæder mig i hvertfald til, at der sker fremskrdt.