En god præmie

Mig og nogle kollegaer, skal her i næste uge på seminar. Det er en gave vi har fået af afdelingen, som tak for vores gode indsats i løbet af året. Det er nemlig vores afdeling, som har stået i spidsen af alle mulige nøgletal hele året igennem. Så som belønning, sender vores firma os på seminar. Det er dog ikke hvilket som helst seminar, det er intet mindre end et seminar hvor der bliver undervist i virtualisering, flash storage og active cloud engine. Vi glæder os allesammen rigtig meget, da det er noget vi alle sammen går rigtig meget op i. IT branchen har altid været en stor passion for mig, og jeg har lige siden jeg fik fingre i min første computer været dybt interesseret i det. Så at jeg skal på sådan et kursus, er noget af det bedste der kunne ske for mig.

Et godt seminar

Vi er nu færdige med seminaret, og det har været den bedste oplevelse i mit liv. Jeg har simpelthen lært så meget, at jeg næsten ikke kan holde styr på det. Vi lærte først rigtig meget om virtualisering. Det tog hele dagen, og vi var rundt omkring og høre forskellige mennesker snakke om det. Så stod den på flash storage og active cloud engine, som også var rigtig interessant. Jeg har simpelthen haft så god en tur, og mine kære kollegaer har også nydt rigtig godt af det. Vi kan slet ikke snakke om andet, og jeg er sikker på at der er nogle af vores medarbejdere som er misundelige, når de hører om hvor meget vi har lært om virtualisering med mere. (kildehenvisning vises her). Det bliver dog godt, at komme tilbage på arbejdspladsen igen.