En arkiteks drøm

Lige siden jeg var lille har jeg gået og drømt om, at en dag skulle jeg gå og designe store flotte bygninger. Jeg har ikke givet slip for den drøm, og jeg har derfor været igennem uddannelsen for at blive arkitekt. Det har været en lang og svær rejse, men jeg er kommet stærkere og mere intellektuel ud på den anden side. Jeg har snakket med mange, som siger det at være arkitekt kræver rigtig meget af en, og at jeg muligvis ikke ville kunne klare det. Jeg synes nu at jeg har vist dem hvem der bestemmer, og for det ikke skulle være nok, så vil jeg også starte min egen forretning. Jeg vil konstruere avancerede bygninger, og ikke bare almindelige typehuse. De almindelige typehuse er der nok af, jeg synes at vi alle skal have noget nyt at kigge på. Den sorte diamant er nok det største kunstværk i Danmark, og jeg har altid være fascineret af den.

Nyt job

Inden jeg kunne starte mit eget sted, så er det vigtig at jeg har noget erfaring. Derfor har jeg fået nyt job, hvor jeg står for en række mindre projekter. Det er heldigvis ikke typehuse der skal laves, men nogle bygninger til nogle nye virksomheder. Jeg glæder mig rigtig meget til, at komme i gang. Når man skal byg nyt hus, er det vigtigt at huske alle detaljer. At byg nyt hus er ikke så nemt som folk går og tror, for når man skal byg nyt hus så er der så mange krav og lignende der skal tages til overvejelse. Jeg har også en ambition om at bygge Drømmehuset til mig selv en dag. Drømmehuset skal helt sikkert ikke ligge her i Danmark, men et sted i syden. se (kildehenvisning) her.