Effektive rengøringsløsninger

Når man driver en virksomhed, og har et kontor eller evt. en butik, så er det vigtigt at der altid er rent. Faktisk betyder de at der er rent meget, da det ser mere indbydende ud. Derfor er det ikke vigtigt kun at gøre rent pga. Hygiejne, men ogs?? fordi det skal se indbydende ud overfor kunderne. Rengøring er essentielt og værd at investere penge i!

Man kan hyre firmaer til at gøre rent for en, og det kan være forskellige ting, man skal gøre rent. Det kan for eksempel være erhvervsrengøring og kontorrengøring, vinduespolering, facaderens eller facaderengøring, gulvrens, solcellevask, algebehandling, skiltevask m.m. Dette skal man hyre et professionelt rengøringsfirma til. Hvis man f.eks. ønsker vinduespudsning i Middelfart, kan man bestille en pudsning i middelfart hos REVIDAN.

Erhvervsrengøring og kontorrengøring ? som er endda godt for miljøet

Rengøringsløsninger til erhverv eller kontor kan være utrolig forskelligartede. Det kommer an på ens behov og ønsker. Det er dog vigtigt, at man bruger de rette metoder, midler og materialer, som er effektive nok til at gøre det rent.
Søger man et professionelt rengøringsfirma kan man med fordel anvende REVIDAN. Dette rengøringsfirma har fokus på at bruge nye metoder, midler og materialer, der giver effektive resultater og samtidig skåner miljøet og medarbejderen. REVIDAN bruger nemlig miljørigtige, svanemærkede rengøringsprodukter og ergonomiske redskaber.

Facaderens og facaderengøring

Facaderens kan være rens af forskellige facadetyper. Stål, beton, eternit, aluminium, glas m.m.
Facaderens af betonfacader skal ske med højtryksrenser ? med enten koldt eller varmt vand. Algedræbende middel sikrer, at også algernes rødder fjernes effektivt med algefjerner.

Facaderengøring af stål og aluminiumsfacader skal ske med rentvandsanlæg. Anlægget genererer 99,9% rent vand. Kun det aggressive H2O molekyle er tilbage, og efterlader facaden ren og stribefri.

Solcellevask

For at solcellerne skal levere optimal ydelse, er det vigtigt at sørge for at solpanelerne bliver gjort rent regelmæssigt. Solpaneler kan blive meget beskidte pga. Vind, regn, fugleklatter, støv m.m. Solcellevask skal ske mellem 1 og 4 gange årligt, afhængig af det lokale klimaforhold.

REVIDAN leverer gode rengøringsløsninger

Som nævnt tidligere er REVIDAN et godt rengøringsfirma. REVIDAN leverer rengøringsløsninger i i hele landet, men er ofte i Odense, Kolding, Fredericia, Haderslev Århus, Esbjerg og Vejle.