Den fedeste indretning

Den anden dag var jeg hjemme hos min veninde for første gang siden, at hun er flyttet i leglighed. Jeg har altid vidst, at min veninde har været god til at indrette og få gode idéer, men den anden dag, da jeg kom for at besøge hende, blev jeg virkelig overrasket. Hendes lejlighed var meget pænt indrettet og hun havde de fedeste møbler. Blandt andet havde hun de lækreste designer borde både i køkkenet, spisestuen og stuen. Hun fortalte mig, at hun havde fået de tre pæne designerborde på tilbud og havde derfor ikke tøvet med at købe dem. Jeg fik et link af hende, til en online forretning hvor jeg kunne kigge på de flotte designer borde.

Den perfekte indretning

På hendes værelse havde hun et lille lækkert design skrivebord. Bordet havde hun også fået på tilbud. Det lille design skrivebord var fra samme mærke som de andre designer borde som hun havde. Hun henviste mig til SMARTrooms, hvor hun havde kigget på bordene. Min veninde har så meget lækkert boligtilbehør, der mangler virkelig ingenting i hendes hjem. Der er så stilet, moderne og samtidig virkelig ordentligt og pænt. Alt det boligtilbehør som hun har stående rundt omkring passer bare perfekt ind. Hun har bare øje for, hvordan man skal indrette sig og hvad der skal til for at skabe en hyggeligt hjemmestemning. Jeg følte mig virkelig tilpas i hendes pænt indrettede lejlighed og jeg er blevet meget inspireret af hendes indretning og stil. Da jeg kom hjem fra min veninde var jeg med det samme inde på nettet for at kigge på boligtilbehør. Min ønskeliste er nu godt fyldt op med ting og sager til min kommende forhåbentlig smukke og stilede lejlighed.