Dæmp støjen og skab en god lyd

Plaget af støj?

Hvis du er plaget af for meget støj ved spisebordet, når du har gæster til middag er det sikkert fordi der er for meget efterklang. Det kommer du let til livs med akustikbilleder på væggene. Når der er god lyd i dit hjem er samtaler langt mindre stressende. Med akustikbilleder får du ro til at høre hvad der bliver sagt og man slipper for at råbe til eller af hinanden.

akustikbilleder

Når der er for meget rumklang i et rum skruer vores kroppe automatisk op for lyden. Derfor kommer helt almindelig mennesker (og i høj grad børn) til at tale alt for højt. Med akustikbilleder på væggene reguleres klangen og dermed taler man mere dæmpet.
Hos dansklydisolering.dk tilbyder de akustikbilleder der giver dig fred i din hverdag ved at dæmpe støjen i dit hjem. Dansk Lydisolering er specialister i støjdæmpning, lydisolering og akustik til både privat og erhverv.

Du vælger helt selv hvilken størrelse dine akustikbilleder skal have. De fås i nærmest alle mål. Vælg et fedt motiv blandt internettets mange foto-databaser, eller brug dit eget private foto. Alt er muligt så længe filen er i høj opløsning. Motivet på akustikbillederne printes i den bedste kvalitet, for at sikre at dit billede bevarer sin opløsning og står helt skarpt. Det lærrede som motivet er printet på kan vaskes i vaskemaskinen. Så skulle det gå hen og ske at der kommer en plet på lærredet, så kan det tages ud af rammen og puttes i maskinen.

Akustikbilleder fra Dansk Lydisolering indeholder en klasse A akustikabsorbent for at bidrage med bedst mulig støjdæmpning af dit rum. Og skulle du få lyst til at ændre motivet på dit akustikbillede efter noget tid er det intet problem. Akustikbillederne er lavet så du kan tage motivet (lærredet) af og på. Og tykkelsen på billederne er kun 4,4 cm. Alu-rammen er kun 2 mm set forfra.