Bliv klar til sommerens solstråler

Strålerne kan godt være lidt for skarpe

Selvom man værdsætter sol og sommer, kan man indimellem godt have brug for lidt skygge. Opholder man sig inde i huset tæt på vinduerne, kan sollyset godt være lidt generende, og derfor er det en super god idé at anskaffe sig gardiner. Man kan få gardiner i alle farver og størrelser, og det er derfor op til en selv at vælge, hvor effektive gardinerne skal være. I soveværelset er formålet med gardiner ofte at skabe fuldstændig mørke, så man kan sove, selvom det er lyst uden for. I stuen kan lyse gardiner være velegnede, så der stadig kommer lys ind i rummet og på den måde giver et bedre miljø.

Flotte gardiner

www.moogio.dk er der et stort udvalg af gardiner og markiser. giver velvære og tilfredshed, og de behøver bestemt ikke kun at have et praktisk formål. Gardiner kan udtrykke personlighed og stil, og der er derfor mange forskellige slags. Et børneværelse kan indrettes med én slags gardiner til en pige og en anden slags til en dreng. Persienner er ofte lidt mere neutrale end gardiner, og de kan justeres alt efter hvor meget eller hvor lidt lys, man ønsker. Dette kan være smart på et kontor, hvor man sommetider kun har brug for en lille afskærmning af solen for at kunne se skærmen på sin computer.

Sol på terassen

Markiser er for den type, der ikke kan sidde flere timer i solen. Det giver skygge på terassen, og man kan på den måde sætte sig uden for og og arbejde el. andet i stedet for at sidde inden for. Markiser kan enten elektronisk eller manuelt rulles ud og ind efter behov, og det giver mange muligheder og kan passe til forskellige behov. Et solsejl kan ligeledes give en skyggeplet i haven eller på terrassen. Den er ikke lige så omfattende at sætte op og kan relativt nemt flyttes rundt.