Billig hair extensions

Det er blevet meget populært med hair extensions da der er mange piger som ønsker at have langt hår, men simpelthen ikke kan få det til at blive langt. Nu er der mulighed for at købe billig hair extensions, som ikke ser falske ud, men giver dig et meget naturligt look. Der er mange metoder til hvordan du kan påføre dem, det kan være meget dyrt at få lavet ved en frisør, derfor er det nu også muligt at gøre selv derhjemme. Det kan være en god idé at undersøge de forskellige metoder grundigt, inden man køber nogle extensions, da ens behov kan være meget forskellige. om hvordan du kan få billig extensions uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Cold fusion

Cold fusion er når extensions bliver sat i håret i totter og derefter sat på med microringe. Cold fusion er meget skånsomt for dit hår, hvor du også har muligheden for at påføre dem selv. De er også meget nemme at fjerne, når du ikke længere skal have dem i – det bliver også ofte kaldt for stick hair. Når du køber disse hair extensions, får du 20 gram hår fordelt i 20 totter, udover det skal du købe mikroringene da de ikke følger med i pakken. Når du køber fra denne hjemmeside, får du også 5 ugers garanti fra købsdatoen.

Hot fusion

Hot fusion, også kaldt nail hair, bliver påført med bondings der er lavet af keratin. Man bruger også en varmejern til påsætning af totterne, da keratinen er formet som en ‘nail tip’ er de nemme at påføre. Hot fusion anbefales til dem der har meget tyndt hår, da de er nemmere at skjule. Når du køber disse extensions, får du 20 gram hår bestående af 20 totter. Det er 100% Remy human naturligt hår, som har ingen allergi fremmende stoffer. Du kan roligt påfører dem selv, da de er nemme at arbejde med. De giver dig et naturligt look og du får det lange hår du altid har drømt om. Du kan også købe Extensions tape, som er endnu nemmere at påføre.