Beskyt dig mod sygdomme og uønsket gravitet

Selv om sex for det meste kun er forbundet med sjov og dejlige ting, så er der også nogle forholdsregler man skal gøre sig, inden det går i gang under dynerne. For eksempel skal man huske at beskytte sig imod kønssygdomme og uønsket graviditet. Når man har sex med en partner af det modsatte køn, så er der jo muligheden for, at man kan blive eller gøre sin partner gravid. Og hvis dette ikke er noget man ønsker, så er der forskellige måder at beskytte sig på. En af de mest sikre måder at gøre det på, er ved at benytte et kondom. Et kondom er samtidig også den mest skånsomme metode for begge parter, da den ikke involvere nogen former for hormoner, som den ene eller den anden part bliver nødt til at tage. Det er derfor heller ikke som sådan noget man bliver nødt til at “være på” konstant, ligesom det er med p-piller.

Undgå at blive smittet

Men der er også noget andet, som kondomer beskytter imod, som de andre præventionsmidler ikke kan beskytte imod. Nemlig seksuelt overførte sygdomme. Og dem er der rig mulighed for at få, når man har sex med en partner, hvad end det er af samme eller modsatte køn. Hvis den ene part har en sygdom, er der stor mulighed for, at man smitter sit partner under sex. Og da nogle af disse sygdomme kan have alvorlige og ret farlige konsekvenser, så er det noget, an bør ønsker at beskytte sig imod. Derfor skal man også altid sørge for, at have et kondom med i baglommen, når der er mulighed for at det kan ende under dynerne. I hvert fald hvis man ønsker at være på den sikre side.

Afskaf det pinlige moment

Men mange, og især mange unge, kan godt kan nogle problemer omkring det at benytte kondom. Mange synes det er pinligt, og kan derfor ikke få sig selv til at spørge eller sige, at de gerne vil bruge kondom. Heldigvis er det gjort nemmere at anskaffe sig kondomer. Man kan nemlig nemt og hurtigt gå ind på internettet, hvor man kan bestille billige kondomer ganske anonymt. Og selvom det er billige kondomer, behøver man altså ikke være bange for, at der er noget i vejen med kvaliteten. Den simple grund er bare, at hvis man kan få , så er der forhåbentlig også flere, som begynder at benytte dem. Og når man så samtidig kan bestille dem ganske anonymt, så burde der ikke være nogle problemer i at anskaffe sig nogle stykker. Og det er så uanset om man er kvinde eller mand. Det er nemlig begge parter, som bærer ansvaret for, at man har sikker sex. Find link til hjemmeside her i denne artikel.